Om os

Ospatti er en organisation der har styrken til at understøtte dine specifikke behov i kvalitets- og overensstemmelses protokoller. Vores netværk og ressourcer har fokus på personligt samarbejde og vores on-site fagfolk er altid klar til at sikre succes for dine projekter.

Vores team af professionelle leverer løsninger – ikke rapporter. Vi er stolte af at definere os selv som praktiske fagfolk der udvikler QMS’s i tæt samarbejde med vores kunder for at sikre, at systemet vi udvikler er tilpasset jeres/dine behov og krav. Ospatti skaber løsninger baseret på værktøjer, viden og adfærd på linje med vores kerneværdier:

Virksemheds historie:

Ospatti blev oprindeligt grundlagt i Massachusetts i 2012, og udførte primært revision og vurderinger af kvalitetsstyringssystemer for luftfartselskaber.

Efter et par år, i juli 2017, blev virksomheden genetableret i Sønderborg. Ospattis formål er at anvende erfaring og viden i QMS hos lokale virksomheder for at øge deres indtægter, reducere omkostninger og forenkle arbejdet. Desuden hjælper vi virksomheder i Sønderjylland med at konkurrere på de internationale markeder ved at bringe struktur og forenkle ISO-certificering processer.

Mød Teamet:

Ospatti Managing Director, Juan Carlos OspinaDirektør:

Juan Carlos Ospina; 20 års erfaring med kvalitetsstyringssystemer, bachelorgrad i Mechanical Engineering og kandidatgrad i Engineering Management fra Portland State University.

Leadership og QHSE Consultant (Freelance)

Christian Normann Pedersen; Ledelse og QHSE-systemkonsulent med lang erfaring inden for ingeniørvirksomhed, fremstilling og logistikvirksomheder.

Bodil Larsen-LedetProces Udviklingskonsulent (Freelance):

Bodil Larsen-Ledet; Erfaren konsulent og Project Manager for det offentlige og det private, Kandidat i Filosofi og Kultur & Kommunikation fra Syddansk Universitet.

 

Kristian copyQuality Systems Konsulent (Freelance):

Kristian Pedersen; Bachelor i Business, Language and Culture, Syddansk Universitet. Igangværende Kandidat i Innovation and Business Development, Syddansk Universitet.

 

Senior Management Konsulent

Ricardo Ramirez; Projektleder · daglig lederdrift · produktionsdriftsleder · fabriksleder · produktionsdirektør

 

Systemudvikler:

Martin Tychsen; Bachelorgrad i computer videnskab fra Erhvervsakademi SydVest.

 

35 : 45 HochformatCustomer Experience Konsulent:

Artur Bagrancev; Bachelor of Science i Engineering, Innovation and Business, Syddansk Universitet. Igangværende Kandidat i Science in Engineering in Innovation and Business, Syddansk Universitet.

 

Netværk:

1US Netværk:

Angelo Scangas; konsulent, administrerende direktør for Quality Support Group, mere information til rådighed på LinkedIn Angelo Scangas.

2UK Netværk:

Charles Fowler; certificering konsulent & direktør for Charter4 Solutions LTD, mere information til rådighed på LinkedIn Charles Fowler.

3Konsulent:

Victoria Eugenia Ospina; lektor, ph.d. i Systems Engineering, mere information til rådighed på LinkedIn Victoria Eugenia Ospina.